• DOLAR
    3,5675
    % 0,02
  • EURO
    3,9992
    % -0,10
  • ALTIN
    144,0770
    % 0,06
  • BIST
    97.713
    % -0,61

Örgü Bebek Yeleği Yapılışı

Bebek yeleği modellerine devam hanımlar… Yapımı kolay çarçabuk örüp kullanılabilecek bir model.  Örgü Bebek Yeleği Yapılışı Şişimize 40 ilmek atalım ve 4 sıra haraşa örüyoruz.Daha sonra 3 haraşa 1 düz 3 haraşa diğer ilmekler düz sonra gelindiğinde 3 haraşa olarak örgüye devam edilir. Böylece istenen boya ulaşınca (ortalama 35-40) 40 ilmeği 5 ilmekte bir 3 […]

Bebek yeleği modellerine devam hanımlar… Yapımı kolay çarçabuk örüp kullanılabilecek bir model.

mavi bebek yeleği

 Örgü Bebek Yeleği Yapılışı

  • Şişimize 40 ilmek atalım ve 4 sıra haraşa örüyoruz.Daha sonra 3 haraşa 1 düz 3 haraşa diğer ilmekler düz sonra gelindiğinde 3 haraşa olarak örgüye devam edilir.
  • Böylece istenen boya ulaşınca (ortalama 35-40) 40 ilmeği 5 ilmekte bir 3 ilmek birden keserek büzgüyü oluturalım.
  • Daha sonra bu kısmı 20 sıra ör bitirmeden şişte bırak.
  • Diğer önüde bu şekilde ör ve iki önü aynı şişe aktar.
  • Ancak bir ön şişte iken üzerine tekrar ilmek atıp diğer önü bu şişe aktarıyoruz.(Toplam 40 ilmek olacak)
  • Bu şekilde arka bedeni birden örüp önlerle aynı boya gelince yanlardan dikelim.
  • Dondurma külahı için 1 ilmekten başlayıp bir taraftan artırarak 13 ilmek olana kadar ör.
  • Yeleğin üzerine dikip küçük ponponlar ile dondurmaları yapalım.
  • 15 ilmek başlayıp 10 sıra haraşa örüp zincir ile de sap kısmını yapalım.Çanta cebimizide yeleğimize dikelim.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
örgü yelek

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?