Bebekler İçin Tığla Baykuş Şapka Örneği

Bebekler İçin Tığla Baykuş Şapka Örneği.
Sizde videoyu adım adım takip ederek bebeklerinize şık bir baykuşlu şapka örebilirsiniz.
Bunun için gerekli olacak malzemeler..
istediğiniz renklerde yün ipler, tığ ve iğneyi hazır ettikten sonra başlayabilirsiniz.
Tığınızla ortadan başlayarak çoğaltarak örmeye başlayın.. Belli yerine geldikten sonra diğer renkle örmeye devam edin istediğiniz büyüklüğe geldiğinde yanlardan kulak kısımlarını örün. Başladığınız sayıdan sonra yanlardan 1 er ilmek azaltarak devam edin göz kararı 3-4 sıra ördükten sonra tam karşı tarafından diğer kulağı da örün..
Bebekler İçin Tığla Baykuş Şapka
Kulaklara başlamadan önce dikkat etmeniz gereken şey örmeye başladığınız kısım ortada kalsın, videoyu takip ederken anlayacaksınız zaten..
Şimdi yine küçük yuvarlaklar halinde gözlerini örüp üzerine iğne ile kirpiklerini işleyebilirsiniz.
Bebekler İçin Tığla Baykuş Şapka Örneği
Sonrasında baykuşun geri kalan kısımlarını tek tek videodaki gibi ördükten sonra gerekli yerlere dikin..
Tüm bu işlemler bittikten sonra şapkanın alt kısmına sık iğne ile bir sıra baştan başa oyalayın..
Kulak yaptığınız kısımlara ana renklerden belli uzunlukta ip keserek kulakların tam ortasından geçirin, ipi üç eşit parçaya ayırdıktan sonra şaç örgüsü şeklinde örün ve sona doğru bağlayın, her iki tarafada bunu yapın.
Bebekler İçin Tığla Baykuş Şapka
Şapkada kalan iplikleri içine gizleyerek kalan ipleri makasla kesin..
Yeni başlayanlar için kolayca örebileceğiniz anlatımlı tam bir video.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kadınca
kadın
kadın yemek tarifleri kadın yemek tarifleri kurabiye tarifleri tatlı tarifleri